Enviro Naturals

Zeminerals pentru pisici

Este un produs pe bază de zeoliţi, aluminosilicați de provenienţă naturală, extraşi din carieră de suprafaţă şi procesat mecanic şi termic.

Zeolitul are o structură cristalină, cubică în formă de fagure cu atomi de Al și  înconjuraţi de 4 atomi de oxigen, cu cavităţi largi sub formă de canale (între 20 – 50% din structură este reprezentată de goluri), care pot îngloba Na, Ca, K sau alţi cationi, molecule de apă şi chiar mici molecule organice.

Această structură cristalină a zeolitului a provenit cu milioane de ani în urma de erupţia lavei vulcanice şi a cenuşii, care au căzut direct în marea primordială, unde a provocat o reacţie exotermă.

El acţionează ca un burete care poate capta şi elimină o cantitate de agenţi poluanţi datorită formei sale microporoase. Această funcţie este utilă în special în perioadele cu poluare masivă a mediului pentru purificarea şi curăţarea organismului.

În plus, siliciul este cel de-al doilea element cel mai abundent după oxigen şi reglează, printre altele, echilibrul electrolitic, care formează bază tuturor proceselor bioelectrice din organism.

Este complet inutil să oferim animalelor noastre minerale dacă receptorii lor sunt deja ocupaţi de poluanţi, deoarece nu vor fi absorbiţi.

Substanţa activă va fi disponibilă organismului animalului într-o formă fin măcinată şi activată, prin urmare, poate acţiona biofizic într-un mod superior.

Mineralul de origine vulcanică, detoxifiant, foloseşte puterea naturii pentru a ajută animalul să fie sănătos şi vital, Pisica se bucură de beneficiile unei detoxifiere holistice naturale, care oferă, de asemenea substanţe minerale natural precum calciu, potasiu, magneziu, fier, sodiu.

Datorită acestui proces de dezintoxicare, pot fi prevenite diverse boli cronice şi alergii, în timp ce sistemul de apărare al organismului se fortifică.

Produsul nu este absorbit de organism, ci rămâne doar aproximativ 24 de ore în corpul animalului şi urmează să fie eliminat prin fecale.

Acesta, la rândul său, este un element de bază pentru toate lucrurile vii – este esenţial pentru oameni, animale şi plante şi se găseşte în roci, argile, nisip şi apă. Acesta este, de asemenea, unul dintre motivele pentru care anumite ape, pietre sau argile au fost considerate de secole drept remedii naturale.

Fără siliciu nu există viată, nici creştere, nici vindecare. Siliciul este un material fundamental pentru aproape toate procesele corpului şi este prezent în toate organele, vasele sanguine şi oasele.

Acest mineral vulcanic, fiind sută la sută natural, oferă tolerantă extremă – fără aditivi sau alte substanţe.

Totodată introducerea suplimentului mineral în hrana animalului va avea ca efect şi o îmbunătăţire a aspectului blănii, un luciu specific.

Zeminerals pentru pisici

Mod recomandat de administrare

Administraţi 2 g. / zi pentru fiecare 10 kg. de greutate corporală a animalului, ca doză procentuală 0,02% din greutatea animalului.

Adăugaţi pulberea amestecând-o cu apă la masă. Nu se administrează concomitent cu medicamentele.

Este recomandat un ciclu de 6 – 8 săptămâni, care trebuie repetat de două ori pe an pentru obţinerea celor mai bune rezultate.

Zeminerals pentru pisici

Mod de ambalare

Flacon - 200 gr

Fă click pe imagine pentru achiziție!

Front Image