Enviro Naturals

Zeminerals pentru câini

Este un produs pe bază de zeoliţi, aluminosilicați de provenienţă naturală, extraşi din carieră de suprafaţă şi procesat mecanic şi termic.

Zeolitul are o structură cristalină, cubică în formă de fagure cu atomi de Al și  înconjuraţi de 4 atomi de oxigen, cu cavităţi largi sub formă de canale (între 20 – 50% din structură este reprezentată de goluri), care pot îngloba Na, Ca, K sau alţi cationi, molecule de apă şi chiar mici molecule organice.

Această structură cristalină a zeolitului a provenit cu milioane de ani în urma de erupţia lavei vulcanice şi a cenuşii, care au căzut direct în marea primordială, unde a provocat o reacţie exotermă.

El acționează ca un burete care poate capta și elimina o cantitate de agenți poluanți datorită formei sale microporoase. Această funcție este utilă în special în perioadele cu poluare masivă a mediului pentru purificarea și curățarea organismului.

În plus, siliciul este cel de-al doilea element cel mai abundent după oxigen și reglează, printre altele, echilibrul electrolitic, care formează baza tuturor proceselor bioelectrice din organism.

Este complet inutil să oferim animalelor noastre minerale dacă receptorii lor sunt deja ocupați de poluanți, deoarece nu vor fi absorbiți.

Substanta activa va fi disponibilă organismului animalului într-o formă fin măcinată și activata, prin urmare, poate acționa biofizic într-un mod superior.

Mineralul de origine vulcanica, detoxifiant, folosește puterea naturii pentru a ajuta animalul să fie sănătos și vital, câinele se bucură de beneficiile unei detoxifiere holistice naturale, care oferă, de asemenea substanțe minerale natural precum calciu, potasiu, magneziu, fier, sodiu.

Datorită acestui proces de dezintoxicare, pot fi prevenite diverse boli cronice și alergii, în timp ce sistemul de apărare al organismului se fortifica.

Produsul nu este absorbit de organism, ci rămâne doar aproximativ 24 de ore în corpul animalului si urmează să fie eliminat prin fecale.

Acesta, la rândul său, este un element de bază pentru toate lucrurile vii – este esențial pentru oameni, animale și plante și se găsește în roci, argile, nisip și apă. Acesta este, de asemenea, unul dintre motivele pentru care anumite ape, pietre sau argile au fost considerate de secole drept remedii naturale.

Fără siliciu nu există viață, nici creștere, nici vindecare. Siliciul este un material fundamental pentru aproape toate procesele corpului și este prezent în toate organele, vasele sanguine și oasele.

Acest mineral vulcanic, fiind sută la sută natural, oferă toleranță extremă – fără aditivi sau alte substanțe.

Totodata introducerea suplimentului mineral in hrana animalului va avea ca efect si o imbunatatire aspectului blanii, un luciu specific.

Zeminerals pentru câini

Mod recomandat de administrare

Administrați 2 g / zi pentru fiecare 10 kg de greutate corporală a animalului. Ca doza procentuala 0,02% din greutatea animalului.

Adăugați pulberea amestecând-o cu apă la masă. Nu se administrează concomitent cu medicamentele.

Este recomandat un ciclu de 6-8 săptămâni, care trebuie repetat de două ori pe an pentru obținerea celor mai bune rezultate.

Zeminerals pentru câini

Mod de ambalare

Flacon - 200 gr

Fă click pe imagine pentru achiziție!

Front Image