Denumire societate: ENVIRO NATURALS SRL

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului enviro-naturals.com.

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului enviro-naturals.com isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatbilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si enviro-naturals.com sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Administratorul enviro-naturals.com face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Cum platesc?

Magazinul online www.enviro-naturals.com foloseste pentru tranzactiile online serviciile Raiffeisen Bank/Plationline.ro. Se poate
efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile
acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro). Plata se
bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in
achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul
bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.
Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!”

Informatii de livrare

Pentru a face o comanda rapida aveti posibilitatea de a suna la numarul afisat in antet-ul site-ului, sau la adresa de e-mail: info@enviro-naturals.com.

Metodele de livrare sunt:

– Urgent Cargus – 1-3 zile – Cost 20,48 lei
– Fan Courier – 1-2 zile – Cost 14,00 lei

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. enviro-naturals.com nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului enviro-naturals.com, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii enviro-naturals.com sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul enviro-naturals.com isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului enviro-naturals.com in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email info@enviro-naturals.com

Pretul produselor

Pretul fiecarui produs este specificat langa fiecare produs, pe pagina produsului, precum si in cosul de cumparaturi. Pretul fiecarui articol include TVA si taxa de timbru verde, dar nu include costuri de livrare. La adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, costul de transport va fi adaugat in cos.

Toate preturile sunt actualizate.

Disponibilitatea si costul produselor Enviro Naturals pot fi afectate de situatii in care produsele nu sunt in stoc sau de erori de tipar sau de pret. Acest lucru este valabil atat pentru ofertele tiparite (in brosurile sau flyerele promotionale) cat si pentru informatiile de pe pagina web. In cazul in care exista o eroare de pret, o vom corecta cat de repede posibil.

Enviro Naturals va depune toate eforturile pentru ca preturile produselor afisate pe www.enviro-naturals.com sa fie corecte. Cu toate acestea, este posibil sa apara si erori. In cazul in care Enviro Naturals descopera o eroare legata de pretul unui/unor produs/e comandate deja de catre Cumparator, acesta va fi informat cat mai curand posibil despre eroarea produsa. In aceste situatii, Cumparatorul va avea optiunea fie de a reconfirma Comanda la pretul corect, fie de a anula Comanda.

Confirmarea comenzii

Dupa plasarea comenzii va vom trimite un e-mail de confirmare a comenzii. Acest e-mail contine informatii despre comanda, adresa de livrare, metoda de plata, data livrarii, pret, informatiile de contact ale serviciului cu clientii, precum si informatii despre dreptul de anulare a comenzii si drepturile consumatorului.

Transmiterea Comenzii de catre Cumparator si primirea e-mailului de confirmare a plasarii comenzii, reprezinta doar o confirmare a faptului ca aceasta Comanda a fost receptionata de Enviro Naturals si nu formeaza un contract cu caracter obligatoriu.

Contractul seconsidera valabil incheiat la momentul confirmarii livrarii de catre Enviro Naturals, pe un suport durabil, respectiv prin transmiterea facturii.

In orice moment intre plasarea comenzii si incheierea contractului, putem refuza livrarea unui articol. In cazul in care nu va vom livra un articol si plata deja a fost facuta, va vom returna integral suma platita pentru acel articol in concordanta cu politica noastra de returnare si schimb.