Produs 100% natural

Equilibrium Detox

Equilibrium Detox este un produs natural de înaltă calitate ce are capacitatea de a neutraliza și îndepărta din corp metale grele, pesticide, ierbicide și alte toxine.Equilibrium Detox poate răspunde unui număr atât de mare de provocări cu care se confruntă în ziua de astăzi corpul uman, prin acțiunea zeolitului, principala substanță activă a acestui produs.

Equilibrium este un produs 100% natural, având ca matrerie primă zeolit cu  concentrație de clinoptilolit  minim 85%. Produsele Enviro Naturals sunt apreciate ca fiind produse de înaltă calitate datorită  proceselor importante care reușesc să transforme Zeolitul  într-un element benefic: micronizare, purificare și  activare termică.

Micronizarea reprezintă procesul tehnologic prin care particulele de zeolit sunt aduse la dimensiuni de la 1,25 până maxim 20 microni,peste 70%din cantitate având o dimensiune intre1,25-5 microni, mărindu-se astfel suprafața specifică necesară în procesul de absorbție și de schimb cationic. Dimensiunile reduse ale particulelor de zeolit au o eficiență maximă prin acțiunea la nivel celular.

Purificarea reprezintă procesul tehnologic prin care se elimină toate impuritatie apărute în procesul de formare al zeolitului brut.

Activarea termică reprezintă procesul tehnologic realizat la temperaturi ridicate, prin care sunt eliminate absolut toate substanțele din structura reticulară a clinoptilolitului, substanțe care se regăsesc în mod normal în structura internă. Zeolitul activat are o eficacitate de absorbție și de schimb cationic net superioară, având astfel un efect maxim în procesul de detoxifiere a organismului, prin eliminarea majorității substanțelor nocive, printre care putem enumera: toxine, metale grele, substanțe nocive precum și substanțe radioactive.

Equilibrium

Proprietățile produsului

Equilibrium   este un produs ce are ca și substanță activă zeolitul având un conținut de clinoptilolit de minim 85%, micronizat la 1,25-20 microni, activat termic la 300 grade, fiind un produs sigur pentru a fi ingerat, obținând rezultate excelente în tratamente de diminuare a efectelor toxinelor. Equilibrium Detox este un produs avizat de către  U.S FDA SUB NR 13324820986.

Metalele grele nu pot fi metabolizate de organism, nu pot fi procesate de ficat și nu pot fi eliminate prin transpirație. Acestea rămân în celulele corpului uman sau în sânge, cauzând pe termen lung afecțiuni ale organelor interne, ale țesuturilor sau boli de sânge. Chiar și în concentrații foarte mici, astfel de substanțe pot afecta calitatea vieții.

Equilibrium

Cum acționează în aceste condiții?

Particulele de zeolit activat termic și micronizat sunt asemenea unor cuști încărcate negativ care atrag și captează particulele încărcate pozitiv ale metalelor grele.

Acest proces, cunoscut în chimie și ca schimb cationic, are ca rezultat atragerea particulelor de metale grele sau a altor substanțe toxice din țesuturi sau din sânge și eliminarea acestora din corp împreună cu particulele de zeolit încărcate, prin urină sau prin fecale.

Mai mult decât atât, particulele de zeolit eliberează în organism ioni de calciu, magneziu, potasiu și sodiu, benefici pentru sănătate.

Equilibrium

Cât de rapid este acest proces?

Equilibrium acționează asupra organismului în timp, fiind nevoie de tratamente de 3-6 luni.

Prin procese chimice complexe la nivel celular, Equilibrium elimină mai întâi din corp elemente foarte agresive pentru organism, cum sunt metalele grele și apoi, etapizat, sunt eliminate toxinele din pesticide, ierbicide sau compuși pe care îi regăsim în mase plastice.

Efectele benefice asupra organismului pot fi simțite după primele săptămâni de tratament printr-o stare generală mai bună, o revitalizare a corpului, mai multă energie și chiar o claritate din punct de vedere mental.

Equilibrium, un produs ce poate reduce efectele radioactive.

Prin structura sa chimică, zeolitul poate capta, pe lângă compușii de metale grele și compuși radioactivi, precum strontium-90 (Sr90) și cesium-137 (Cs137).

Sunt, de altfel, de notorietate informațiile privind utilizarea zeolitului în urma catastrofelor de la Cernobîl sau Fukushima pentru reducerea efectelor negative ale radiațiilor.

Equilibrium

Mod de utilizare

Pentru prevenție detoxifiere: se recomandă 2 capsule pe zi, cu puțină apă, înainte de masă cu cel puțin o jumătate de oră.

Perioada de tratament recomandată este minim de 3 luni, maxim 6 luni.

În toate afecțiunile grave, tumori maligne, dozele zilnice se măresc corespunzător.

Chiar dacă efectele benefice sunt evidente, se recomandă pauze de minim o lună între tratamente cu Equilibrum.

Ingrediente pentru o capsula:
Zeolit 300mg
Capsula vegetala 80 mg

Equilibrium

Contraindicatii si efecte secundare

  • Simptome precum dureri musculare, migrene sau ușoara deshidratare sunt normale dată fiind eliminarea toxinelor din corp. Este recomandată o mare atenție a consumului de lichide în perioada tratamentului cu Equilibrium.
  • Recomandăm, în orice caz, consultarea unui medic generalist în cazul în care sunt sesizate anumite efecte secundare. Acestea se pot datora unor cu totul altor cauze.
  • Equilibrum nu este recomandat în cazul femeilor însărcinate.
  • Equilibrum nu este recomandat persoanelor care iau medicamente ce conțin litiu sau platină, substanțe ce se regăsesc în medicamente recomandate în special în tratamente anti-cancer sau în timpul procedurilor de chimioterapie. Cereți întotdeauna, în aceste cazuri, opinia medicului generalist sau specialist.
  • Produsul este contraindicat persoanelor care au avut un transplant de organe mari, deoarece stimulează sistemul imunitar și ar putea duce la respingerea transplantului.
  • În cazul tratamentului cu citostatice, se poate administra Equilibrium Detox la un interval de 3 zile înainte și/sau după acesta.
Equilibrium

Mod de ambalare

Cutie 60 capsule

Fă click pe imagine pentru achiziție!

Front Image